werkwijze

Ik werk kortdurend (gemiddeld 8 sessies) en hanteer een integratieve, persoonsgerichte benadering. Dat wil zeggen dat ik verschillende therapeutische technieken en stromingen combineer en mijn werkwijze afstem op de persoon die u bent, uw klacht en uw vraag. Ieder mens is anders en ervaart zijn klacht anders, daarom is geen benadering hetzelfde.

Naast cognitieve gedragstherapie, maak ik gebruik van onder andere EMDR, mindfulness based cognitieve therapie, familieopstellingen, EMDR en visualisatie.

Omdat ik er van overtuigd ben dat wandelen en in de natuur zijn een positieve werking hebben, bied ik ook de mogelijkheid om gesprekken te hebben, terwijl we lopen in een mooie omgeving.

Contact/aanmelding

U kunt zich aanmelden door te bellen of via het aanmeldformulier. In verband met bescherming van uw privacy kunt u daarop alleen uw mailadres en telefoonnummer vermelden. Na aanmelding neem ik telefonisch contact met u op.

Wachttijd

De wachttijd voor een eerste afspraak kan variëren. Als de wachttijd voor u te lang is, kan ik u mogelijk en indien gewenst doorverwijzen naar een collega.